JES! En badge

– og andet godt fra aviserne en uge før udgivelsen

 

Bogen Samfundsglæde, der handler om at være opmærksom på samfundets kvaliteter, så man bedre kan håndtere udfordringer som ulighed og klimakrise, har fået et badge: et lille skilt man kan bære for at vise, at man er med på ideen: Jeg elsker samfundet. Forbogstaverne bliver til JES.

Badge sort baggrundBadgen er ligesom bogen endnu ikke “udkommet”, men kun fremstillet i et begrænset oplag.  Den bliver forhåbentlig snart muligt at få et eksemplar.

Men allerede inden den er blevet udbredt i samfundet har ingen ringere end håndtegneren Roals Als, Dagbladet Politikens smågeniale satiriske illustrator, lavet en efter hans opfattelse forbedret badge, der har skiftet ud i midten. Den ses i Politiken den 28. september:

Roald Als Politiken 2019-09-28 debat

På denne  på fornemme vis fik bogen Samfundsglæde i dag en præsentation i den trykte avis og på Politiken.dk:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d6cc

 

Her en uge før udgivelsen var også Jyllands-Posten i dag ude med et større interview på både print og nettet. Interviewet har på finurlig vis karakter af en terapi-session.
J-P 280919

Således skriver Jyllands-Posten.dk:

J-P nettetMen terapien må have svigtet, for journalisten skriver:

“Dagen efter finder jeg i min taske en lyserød badge, som Tor Nørretranders gav til mig. Der står »JES! JEG ELSKER SAMFUNDET« på en lyserød baggrund. Man bliver glad af at se på den. Da jeg vil hæfte den på min skjorte, knækker sikkerhedsnålen af bagsiden. Et vink? Der er åbenbart intet quickfix, hvad angår samfundsterapi.”

Leave a Reply