1. Rasmus

    Hej Tor
    Af alle dine mange optrædender i medier inkl. anmeldelser ifm. udgivelsen synes jeg, at denne udsendelse er den, der giver din bog den egentlige tyngde, den fortjener. Nu har jeg læst bogen 2 gange (første gang indenfor 36 timer af ren og skær opslugthed, og anden gang med lidt mere rum til at prøve forstå dybden). Koblingen mellem stjernehimmelen og moralloven forekommer ikke så eksplicit, når jeg læser bogen, som den gør i udsendelsen, og jeg kom straks til at tænke på Steen og Stoffer https://goo.gl/images/LpfMSX. Jeg tror jeg meget ubevidst altid har haft fornemmelsen af det resistenspunkt, du taler om, som jeg føler styrket i mødet med stjernehimmelen – altså at der var noget mellemmenneskeligt eller samfundsmæssigt at hente i denne hengivelse. Håber at du har modtaget mange positive tilbagemeldinger på Se Frem – det fortjener den. Jeg er stadig opslugt af Jensen ulighed og kantianske ligeværgte og det at turde satse på det, jeg tror på, og har måttet gå til Quantum Magazine for at læse mere om Verschränknung, som forklaring på det irreversible i universet – og kom lige til at se, at Seth Loyd’s doktorafhandling jo (med andre ord dog) allerede var med i Mærk Verden.

    Tak for din bog

    Rasmus

    Reply

Skriv et svar