Nu dur donationsknappen

Hvor dum kan man egentlig være? Ret dum, viser det sig. Når man er mig.

Nu kan du bruge PayPal til at donere penge som tak for den gratis PDF-udgave af Vær nær, du kan hente her på tor.dk. Du kan bruge det med kreditkort.

Der har været store problemer med at få PayPal-funktionen til at virke, så mange har klaget over at de ikke kunne sende en donation gennem PayPal. Heldigvis har mange så til gengæld gjort det ved at sende penge direkte til bankkontoen i Merkur. Se om de tre muligheder her. Læs om baggrunden her og her og her.

Det komiske er at problemet ved PayPal tilsyndeladende har været at jeg åbenbart lavede en virkelig dum fejl tilbage i maj måned, i de travle dage op til udgivelsen af Vær nær.  Et tåbeligt valg i en rullemenu på PaylsPals side: Jeg kom til at kategorisere denne hjemmeside Tor.dk som : “Entertainment and media / Adult digital content”. Hvilket jo er et pænt udtryk for pornorgrafi!

Det betød så at man ikke kunne donere ved at bruge kreditkort… hvilket er tankevækkende på mere end en måde. Man kan altså ikke selv bestemme hvad man vil støtte gennem PayPal. Eller også handler det bare om at man ikke kan få lov til at støtte folk, der er så store idioter som mig. Det sidste er måske rimeligt nok.

Efter måneders forespørgsler hos PaylPal var der til sidst en medarbejder i Pay Pals service, der gennemskuede det lille problem, som har voldt så mange venlige donationsvillige læsere så meget besvær. Tak til Nicolai fra PaylPal services og et stort undskyld til alle de velmente forsøg på at donere ad en vej jeg selv havde spærret. Jeg sænker blikket i skam …

Men nu er jeg og mit site renset for dårlig selvkategorisering. En test viser at det virker nu. Der er fri bane for at donere, for det eneste billede i bogen er en tegning, der i hvertfald kke kan siges at handle om noget uartigt … Eller?

Leave a Reply