Sol og Jord — to hits

Dagen har bragt to hits:

• Kim Larsens single om “Moder Jord”, der fortæller en fin historie om at høre hjemme her på kloden, også selv om man opdager andre nye planeter — en sommersang, vi kommer til at høre mere til. Den udkom i dag som forvarsel om et album senere på året. Et enkelt og smukt eksempel på den nye, sunde sentimentale glæde over Jorden, som vi har brug for at føle sammen.

Little Sun Charge: en oplader på ryggen

Oplader på ryggen

• Olafur Eliasson og Frederik Ottesens Little Sun Charge, der udvider ideen om en lampe der oplades af solskin (den oprindelige Little Sun) til en telefonoplader (med lampefunktion) der oplades af solskin. Den er god for folk langt fra “the grid”, el-nettet, hvad enten det er midt i Afrika eller midt i Kløvermarken. Den kommer i handlen fra starten af juni. Pris 99 Euro.

Oplader til en mobiltelefon

Little Sun Charge med mobiltelefon

Kim Larsen synger sin fine sang (og reklamerer rigeligt tydeligt for retten til at ryge smøger) sammen med musikerne fra Kjukken:

Hvis videoen ikke vil spille (fordi du kommer via Facebook) så prøv her.

Litlle Sun Charge i felten:
Hvordan fotograferer man en lampe i sin have? Her lyser den, mens oplader-solpanelet er på den anden side. Den lille oplader står på et medfølgende stativ, som gør den egnet som bordlampe. Og gør at det ligner et solpanel, hvad det jo også er.

Hvordan fotograferer man en lampe i sin have? Her lyser den, mens oplader-solpanelet er på den anden side. Den lille oplader står på et medfølgende stativ, som gør den egnet som bordlampe. Og gør at det ligner et solpanel, hvad det jo også er.

Flattr this!

Skriv et svar