Gang i gaveøkonomien

Der har været overvældende interesse for det gaveøkonomiske eksperiment med at forære indholdet af Vær nær væk som en PDF-fil, der kan hentes fra denne hjemmeside. Den er hentet mere end 500 gange på de knap to døgn, den har været tilgængelig.

Der har også været mange besøg her på hjemmesiden Tor.dk. På udgivelsesdagen torsdag den 23. maj var der 2000 sidevisninger til mere end 800 besøgende. Det er også strømmet ind med tilmeldinger til maillisten og med besøgende til donationssiden

 

Facebook, Twitter, Linkedin og Google+ har der været stor interesse for bog og indlæg, hilsener og replikker. På YouTube har folk kigget på de små videoer med omtale af bogens indhold.

Ikke mindst Nadja Pass’ og Borgerlysts fantatiske initiativ på Facebook med siden Nærvær – Vær nær, der med afsæt i bogen søger at rejse en debat om nærværets tilstand anno 2013, har skabt meget aktivitet. Siden bugner med gode ideer, videoer, spørgsmål, kommentarer og almindelig sjov. På barte to dage har den fået 413 likes. Thumbs up!

 

Flattr this!

Skriv et svar